Activiteiten 2015

Regiodagen 2015

03-06-2015

Met als slogan "In uw omgeving op de hoogte van alle ontwikkelingen" wordt u ook dit jaar op vijf locaties verspreid in het land, een interessante, leerzame maar vooral zeer nuttige regiodag georganiseerd waar u samen met andere collega's uit de regio zal worden bijgepraat over alle ontwikkelingen binnen het Bouw- en Woningtoezicht.

Lees meer

Utrecht 4 juni 2015

04-06-2015

Op 4 juni 2015 vond in Utrecht de voorjaarsbijeenkomst plaats van het Platform BWT Grote Gemeenten. Deze werd bijgewoond door ruim 35 mensen uit ongeveer 22 gemeenten en omgevingsdiensten-met-BWT-taken. De twee inleidingen door mevrouw dr. ir. Tetty Havinga, verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen en ir. Peter Ligthart, zelfstandig adviseur, waren aanleiding tot de nodige vragen en discussie. Vervolgens werd – mede met het oog op de komende veranderingen, zoals de Wet kwaliteitsborging, en gelet op de goede respons op de enquête onder de platformdeelnemers, ingegaan op de vraag welke onderwerpen we als platform oppakken en hoe we dat gaan doen.

Lees meer

BWT Congres 2015 “Een kansrijke toekomst”

29-10-2015

Wij nodigen u van harte uit voor het 12e jaarcongres van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland. Zoals ieder jaar een congres dat bol staat van vakgerichte inhoud. Zowel in het plenaire ochtendprogramma, als ook bij de 18 workshops willen wij u op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen op ons vakgebied. En dat zijn er veel. Om die reden hopen wij u dan ook, net als vorig jaar, weer samen met ruim 475 leden, sprekers en sponsoren een boeiend congres te mogen organiseren.

Lees meer

COBc/SBRCURnet studiedag 2015

05-11-2015

De jaarlijkse COBc dag is dit jaar in het Beatrix gebouw te Utrecht De lezingen vinden plaats in Bijeenkomstruimte 215 op de 2e verdieping De ontvangst & registratie, het netwerken en de exposities vinden plaats in de Johan Friso Foyer op de 2e verdieping

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.