Activiteiten 2016

Regiodagen 2016 "In uw omgeving op de hoogte van alle ontwikkelingen"

04-04-2016

Ook dit jaar organiseert met de slogan "In uw omgeving op de hoogte van alle ontwikkelingen" de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland op vijf locaties verspreid in het land, een interessante, leerzame maar vooral zeer nuttige regiodag. Op deze regiodag wordt u samen met andere collega's uit de regio bijgepraat over alle ontwikkelingen binnen het Bouw- en Woningtoezicht.

Lees meer

2016: Assen (14 april)

14-04-2016

De voorjaarsbijeenkomst van het platform vond plaats op 14 april in Assen. Een impressie van deze dag en de presentaties die werden verzorgd, vooral door actieve leden van het platform – halen en brengen: dat is de afspraak! – zijn elders op deze website te vinden.

Lees meer

ALV/managementsymposium 2016

16-06-2016

Het Managementsymposium annex ALV van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland wordt dit jaar gehouden op donderdag 16 juni Dit jaar zal het managementsymposium worden gehouden in het BOVAG-Huis in Bunnik. ,

Lees meer

Najaarsbijeenkomst 22 september 2016

22-09-2016

Voor de najaarsbijeenkomst ontvingen de deelnemende gemeenten en omgevingsdiensten begin juni een vooraankondiging. We zijn op donderdag 22 september te gast bij Omgevingsdienst De Vallei in Ede.

Lees meer

BWT Congres 2016 “De Rol van BWT, Van Scheidsrechter tot Coach "

27-10-2016

Wij nodigen u van harte uit voor het grote jaarcongres van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland. Zoals ieder jaar een congres dat de BWT-er niet mag missen. Zowel in het plenaire ochtendprogramma, als ook bij de 20 workshops willen wij u op de hoogte brengen van de vele ontwikkelingen op ons vakgebied. Om die reden hopen wij dan ook, weer samen met u en ruim 475 andere deelnemers, sprekers en sponsoren een boeiend congres te mogen organiseren.

Lees meer

COBc-dag 2016

10-11-2016

Op 10 november is er weer het jaarlijkse COBc-congres. Deze keer is de afdeling Noord-West de organisator die ons uitnodigt in een schitterende locatie namelijk de Grote Kerk van Alkmaar. Dit jaar wordt het COBc-congres voor het eerst georganiseerd door het COBc tezamen met de vereniging BWT Nederland. Het belooft dan ook een boeiende dag te worden voor en door u en uw collega’s. Wij hopen u allemaal te ontmoeten op 10 november in Alkmaar.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.