Activiteiten 2016

Regiodagen 2016 "In uw omgeving op de hoogte van alle ontwikkelingen"

04-04-2016

Ook dit jaar organiseert met de slogan "In uw omgeving op de hoogte van alle ontwikkelingen" de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland op vijf locaties verspreid in het land, een interessante, leerzame maar vooral zeer nuttige regiodag. Op deze regiodag wordt u samen met andere collega's uit de regio bijgepraat over alle ontwikkelingen binnen het Bouw- en Woningtoezicht.

Lees meer

ALV/managementsymposium 2016

16-06-2016

Het Managementsymposium annex ALV van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland wordt dit jaar gehouden op donderdag 16 juni Dit jaar zal het managementsymposium worden gehouden in het BOVAG-Huis in Bunnik. ,

Lees meer

BWT Congres 2016 “De Rol van BWT, Van Scheidsrechter tot Coach "

27-10-2016

Wij nodigen u van harte uit voor het grote jaarcongres van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland. Zoals ieder jaar een congres dat de BWT-er niet mag missen. Zowel in het plenaire ochtendprogramma, als ook bij de 20 workshops willen wij u op de hoogte brengen van de vele ontwikkelingen op ons vakgebied. Om die reden hopen wij dan ook, weer samen met u en ruim 475 andere deelnemers, sprekers en sponsoren een boeiend congres te mogen organiseren.

Lees meer

COBc-dag 2016

10-11-2016

Op 10 november is er weer het jaarlijkse COBc-congres. Deze keer is de afdeling Noord-West de organisator die ons uitnodigt in een schitterende locatie namelijk de Grote Kerk van Alkmaar. Dit jaar wordt het COBc-congres voor het eerst georganiseerd door het COBc tezamen met de vereniging BWT Nederland. Het belooft dan ook een boeiende dag te worden voor en door u en uw collega’s. Wij hopen u allemaal te ontmoeten op 10 november in Alkmaar.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.