Activiteiten 2017

Regiodagen 2017 "In uw omgeving op de hoogte van alle ontwikkelingen"

08-03-2017

Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven voor de regiodagen: - woensdag 8 maart in Apeldoorn - woensdag 15 maart in Venlo - woensdag 5 april Bergen op Zoom - woensdag 12 april in Meppel - woensdag 3 mei in Leeuwarden (stond foutief in brief als 2 mei) - woensdag 10 mei in Amsterdam (exacte locaties worden nog bekendgemaakt)

Lees meer

Voorjaarsbijeenkomst 2017

11-05-2017

De voorjaarsbijeenkomst van het Platform BWT Grote Gemeenten vond onder zonnige omstandigheden plaats in Eindhoven op 11 mei jl.

Lees meer

Managementsymposium en ALV 2017

08-06-2017

Dit jaar zal het managementsymposium worden gehouden in de Brouwerzaal van het Instituut Fysieke Veiligheid in Arnhem. Deze locatie staat centraal voor de veiligheid in het fysieke domein, een onderwerp dat ook binnen het BWT steeds belangrijker wordt. Vanuit het IFV zullen we worden meegenomen in het kunnen bereiken van de doelen die de Omgevingswet beoogt, en kijken we onder andere naar de in samenwerking opgestelde handreiking brandveiligheid niet zelfredzame inwoners.

Lees meer

BWT Congres 2017, “BWT. En door!” Van regelgericht naar doelgericht

12-10-2017

Wij nodigen u van harte uit voor het grote jaarcongres van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland. Zoals ieder jaar een congres dat de BWT-er niet mag missen. Zowel in het plenaire ochtendprogramma, als ook bij de 21 workshops willen wij u op de hoogte brengen van de vele ontwikkelingen op ons vakgebied. Om die reden hopen wij dan ook, weer samen met u en ruim 475 andere deelnemers, sprekers en sponsoren een boeiend congres te mogen organiseren.

Lees meer

COBc-congres 2 november 2017

02-11-2017

Op 2 november is er weer het jaarlijkse COBc-congres. Deze keer is de afdeling Zuid-Oost de organisator die ons uitnodigt in een schitterende locatie namelijk het Royal Theater Heerlen. Het belooft dan ook een boeiende dag te worden voor en door u en uw collega’s. Wij hopen u allemaal te ontmoeten op 2 november in Heerlen.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.