Activiteiten 2020

Bijeenkomst 13 maart 2020

13-03-2020

Op vrijdag 13 maart willen wij voor de Platform leden Grote Gemeenten een bijeenkomst organiseren in de gemeente Eindhoven.

Lees meer

Toezichthouders en Handhaverscongres VBWTN 15 april Madurodam Den Haag

15-04-2020

Op een werkelijk prachtige locatie waar met een helicopterview kan worden toegezien op de mooiste bouwwerken van Nederland vindt op woensdag 15 april voor de eerste keer een VBWTN congres plaats speciaal voor Toezichthouders en Handhavers. Uiteraard is er ieder jaar in Oktober het grote jaarcongres van de Vereniging BWT Nederland, maar op dit congres worden naar de mening van de meer praktijkgerichte toezichthouders en handhavers te weinig onderwerpen besproken die specifiek voor hun werk, taak en rol zijn toegesneden. Dit heeft er dan ook toe geleid dat samen met Danny Spaans en Vincent Weijermans, beide toezichthouders in Den Haag een eerste Landelijke Toezichthouders en Handhaversdag BWT wordt georganiseerd. Vandaar dat de locatie voor dit eerste Toezichthouders en Handhaverscongres in Den Haag zal plaatsvinden, met ook een ruime inbreng vanuit BWT Den Haag.

Lees meer

Jaarcongres VBWTN 2020 "BWT: Verbonden op veilige afstand"

08-10-2020

Op 28 september zijn door onze Minister president Mark Rutte weer nieuwe maatregelen genomen om Covid-19 er onder te krijgen. Dit heeft ook directe gevolgen voor ons jaarcongres. Maar het programma zal ongewijzigd plaatsvinden met de sprekers en onderwerpen zoals onder in het programma is aangegeven. Inschrijven kan dan ook nog tot en met dinsdag 6 oktober voor digitale deelname aan het congres. Gelet op de nieuwe maatregelen die op 28 september zijn ingesteld zal het jaarcongres live digitaal worden gestreamd (zonder publiek) zodat iedereen die dit wil het congres kan volgen. Daarnaast bestaat het congres uitsluitend uit een plenair deel doordat in plaats van de workshops nu is gekozen voor digitale webinars die u achter uw eigen pc op een voor u gepast moment kunt volgen. Tijdens het plenaire deel zal tevens een half uur worden ingepland voor een korte Algemene ledenvergadering doordat ook deze in het voorjaar geen doorgang kon vinden.

Lees meer

COBc congres 5 november 2020

05-11-2020

Op donderdag 5 november 2020 is er weer het jaarlijkse COBc congres. Dit keer niet fysiek maar digitaal. Het voorlopig programma is klaar.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.