AlV/managementsymposium

Datum: 16-6-2016
Locatie: Het BOVAGhuis, Kosterijland 15, Bunnik
Kosten: De toegang voor persoonlijke leden en maximaal twee personen per gemeentelijk of GOL lid of geassocieerd lid is gratis. Niet leden betalen € 150,-- excl. btw per persoon

Wij nodigen u van harte uit voor het Managementsymposium annex de ALV van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland. Dit jaar zal het managementsymposium worden gehouden in het BOVAG-Huis in Bunnik.

Deze locatie is niet zonder reden gekozen. Vanuit de BOVAG zal ons namelijk worden verteld hoe deze organisatie werkt tussen de RDW als toelatingsorganisatie en haar kwaliteitsborgers (de vakgarages).

Zeker nu het wetsvoorstel Kwaliteitsborging voor de bouw is aangeboden aan de Tweede Kamer is het voor u belangrijk te worden bijgepraat over de laatste stand van zaken, de wijze waarop de vereniging BWT Nederland hier in staat, en ook wat dit betekent voor uw afdeling.

Centraal tijdens het managementsymposium staat de ingrijpende wijziging van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht na invoering van de eerste fase private kwaliteitsborging en de aankomende Omgevingswet.

Het meest belangrijk zien hierbij de medewerkers die zullen moeten veranderen qua taakuitvoering en competenties. Via een inspirerende lezing van Bas Kodden, program director Law, Leaderschip & Management van het Center for Leadership en Personal Development aan de Nyenrode Businenss Universiteit de deelnemers meenemen meer geluk en uitdaging in uw werk en in het werk van uw collega’s te vinden.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

09:30 - 10:00 uur Registratie deelnemers, ontvangst met koffie
10:00 - 10:10 uur Opening door de dagvoorzitter Wico Ankersmit (directeur VBWTN)

10:10 - 10:20 uur

Welkomstwoord door voorzitter Margreet Schotman.

10:20 - 11:00 uur

Welkom bij de BOVAG. Een kijkje in de keuken van Nederlands grootste instrumentbeheerder, en de rol die zij heeft richting toelatingsorganisatie (RDW) en haar kwaliteitsborgers (De vakgarages).

11:00 - 11:20 uur

Koffie/Theepauze

11:20 - 12:30 uur

Bas Kodden “Word een held”
program director Law, Leaderschip & Management van het Center for Leadership en Personal Development aan de Nyenrode Businenss Universiteit Bas Kodden neemt ons mee in zijn visie om van onze talenten helden te maken.

12:30 - 13:30 uur

Lunchpauze

13:30 - 14:00 uur

ALV: (jaarverslag, jaarrekening, jaarplan, meerjarenbegroting,bestuursbenoemingen, statutenwijziging) Toelichtingen door voorzitter Margreet Schotman*, penningmeester Alex Konings* en directeur Wico Ankersmit.

Documenten t.b.v. de ALV

14:00 - 14:30 uur

De Wet kwaliteitsborging naar de Tweede Kamer
De kwartiermakers nemen u mee in de laatste stand van Zaken rond de wet kwaliteitsborging en bespreken met u welke stappen moeten worden gezet richting een goede inwerkingtreding van wet en stelsel.

14:30 - 15:00 uur

Koffie/Theepauze

15:00 - 16:00 uur

De rol van de vereniging BWT binnen de wet Kwaliteitsborging en de Omgevingswet
Discussie met de deelnemers over de rol die de vereniging de komende tijd zou moeten innemen richting inwerkingtreding van de wet kwaliteitsborging in de Bouw en de Omgevingswet.

16:00- 17:00 uur

Borrel

Tijdens het managementsymposium zal in 30 minuten de ALV plaatsvinden met agendapunten als het jaarverslag en de jaarrekening, de meerjarenbegroting, de (her)benoeming van een aantal bestuursleden en meer. De schriftelijke uitnodiging ontvangen de leden binnenkort.

Tussen de bedrijven door bieden de pauzes natuurlijk volop gelegenheid om te netwerken met collega’s van elders uit het land. Er is meer dan genoeg gaande op en om ons vakgebied om met elkaar over van gedachten te wisselen.

Het BOVAG-Huis is gelegen aan Kosterijland 15 in Bunnik, direct aan de afslag van de A12, en op loopafstand van het NS Station Bunnik.

De toegang voor persoonlijke leden en maximaal twee personen per gemeentelijk of GOL lid of geassocieerd lid is gratis. Overige personen zijn ook welkom tegen betaling van € 150,-- excl. btw per persoon.

Schrijf u nu in via www.vereniging-bwt.nl of via www.bwtinfo.nl (zie op bwtinfo de button aan de rechterzijde op de homepage).

Na de sluitingsdatum ontvangt u de bevestiging van uw inschrijving voorzien van de routebeschrijving, het definitieve programma en indien van toepassing de factuur. De stukken voor de ALV van de Vereniging BWT Nederland zullen eveneens begin juni op de website van de vereniging worden geplaatst. Deze zijn dan te vinden op de speciale pagina ALV 2016 (16-06-2016) aangemaakt op www.vereniging-bwt.nl, dezelfde pagina waarop u zich ook kunt inschrijven voor deze bijeenkomst.

Direct aanmelden