Jaarcongres VBWTN 2017

Datum: 12-10-2017
Locatie: "De Heerlickheijd van Ermelo" te Ermelo

BWT Congres 2017, “BWT. En door!” Van regelgericht naar doelgericht.

Uitnodiging Jaarcongres 2017 Vereniging BWT Nederland

Wij nodigen u van harte uit voor het grote jaarcongres van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland. Zoals ieder jaar een congres dat de BWT-er niet mag missen. Zowel in het plenaire ochtendprogramma, als ook bij de 20 workshops willen wij u op de hoogte brengen van de vele ontwikkelingen op ons vakgebied. Om die reden hopen wij dan ook, weer samen met u en ruim 475 andere deelnemers, sprekers en sponsoren een boeiend congres te mogen organiseren.

De titel van dit 14e jaarcongres van de Vereniging BWT Nederland is "BWT. En door!" waarin we met u ingaan op de uitdagingen voor de komende tijd nu de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen voorlopig nog is uitgesteld, maar ook naar de grote veranderingen die het vakgebied zal ondergaan door de komst van de Omgevingswet. Centraal staat de veranderende rol die het BWT van regelgericht naar doelgericht zal transformeren.

Keynotespreker en tevens dagvoorzitter tijdens dit jaarcongres is schrijver en taaldeskundige Wim Daniels die ons meeneemt in de geschiedenis van de bouw. Inhoudelijk worden we meegenomen door Bert Rademaker van het ministerie van I&M die vergunningverlening en vergunningvrij onder de Omgevingswet zal toelichten. Verder zal Edward Stigter ons inspireren om de diverse grote uitdagingen in samenwerking met elkaar te gaan realiseren.

Tijdens het middagprogramma van het jaarcongres worden in 20 workshops weer diverse onderwerpen besproken waarbij het ook dit jaar voor u weer lastig zal zijn er twee te kiezen uit het brede aanbod van interessante workshops. Wij hebben voor u weer een programma proberen samen te stellen dat u niet mag missen. Daarnaast zullen onze sponsoren op de informatiemarkt u weer bijpraten over hoe zij u in al deze ontwikkelingen kunnen ondersteunen.

Schrijf u dan ook snel in, want de kans bestaat dat wij ook dit jaar, in verband met de grote belangstelling, de mogelijkheid tot inschrijving weer vroegtijdig zullen moeten sluiten.

Direct aanmelden