Symposium Eurocodes

Datum: 21-11-2018
Locatie: Royal Haskoning/DHV te Amersfoort
Kosten: Leden VNc: € 195,- ex BTW Niet-leden VNc: € 235,- excl. BTW

Voor leden en niet-leden van VNconstructeurs

Op woensdag 21 november 2018 is de jaarlijkse vergadering van de CEN TC250. In 2020 worden de nieuwe Eurocodes van kracht. Dat lijkt ver weg, maar het is zaak om u er tijdig over te laten informeren en op voor te bereiden.

Wat betekenen de nieuwe Eurocodes in de praktijk van de constructeur? Laat u bijpraten door de direct betrokkenen!

In november is Nederland gastheer van de jaarlijkse vergadering van CEN TC 250, de normcommissie die belast is met de herziening van de Eurocodes. De drie doelstellingen van die vernieuwing zijn:

1. vergrote gebruiksgemak
  2. minder keuzemogelijkheden
  3. verwerken actuele stand techniek

VNconstructeurs grijpt, in nauwe samenwerking met NEN, deze gelegenheid aan om een uniek symposium te organiseren over wat er verandert in de nieuwe normen, en wat dat betekent voor de dagelijkse werkpraktijk van de constructeur.
Sprekers zijn de voorzitter van de Europese normcommissie CEN TC 250 en de voorzitters van de subcommissies voor Staal en Beton. Een unieke kans op actuele informatie vanuit de eerste hand; de mensen die het dichtst bij het normalisatie-vuur zitten.
Tijdens het symposium zal de koppeling met de praktijk worden gelegd door 1 of 2 nader aan te kondigen sprekers vanuit de Nederlandse constructeurswereld. Daarnaast is er voldoende ruimte om in gesprek te gaan.

Kom op woensdag 21 november naar het symposium in Amersfoort. Locatie is het kantoor van Royal HaskoningDHV te Amersfoort, Laan 1945 nr 35, 3818 EX Amersfoort.

Schrijf u hieronder direct in!

LET OP! De login voor leden is nog niet operationeel. Wilt u als lid inschrijven tegen de aantrekkelijke ledenprijs?

Mail dan naar secretariaat@vnconstructeurs.nl en vraag de ledenkortingscode op, zodat u voor de ledenprijs kunt inschrijven.

Direct aanmelden