Seminar over de nieuwe Eurocode 7 – Geotechniek

Datum: 4-12-2019
Locatie: NEN, Vlinderweg 6, 2623 AX Delft
Kosten: KIVI-leden € 120,00, Niet-leden (inclusief 2 maanden donateur-lid) € 145,00

NEN en KIVI organiseren op woensdag 4 december 2019 een seminar over de laatste ontwikkelingen in Eurocode 7. Ontdek de nieuwe Eurocode 7 Geotechnics en de impact daarvan op komende projecten binnen één dag!

Naar verwachting zal de nieuwe Eurocode 7 in 2021 gereed zijn en verschijnt de nieuwe norm eind 2023, na afstemming met andere delen uit de Eurocode-serie. Als vervolgens ook de Nationale Bijlage gereed is, dan zal elke geotechnisch adviseur met de norm kunnen werken. Momenteel is er de mogelijkheid om input te leveren op de nieuwe drafts via de leden van de normcommissie.

Voor wie is het seminar?

Voor alle geotechnisch adviseurs die werken met EN 1997 en de bijbehorende Nationale Bijlage (NEN-EN 1997-1/NB en NEN 9997-1). De presentaties worden in het Engels gehouden.

Meer informatie en inschrijven seminar

Het seminar vindt plaats bij NEN in Delft. Inschrijven kan via de website van KIVI. Voor vragen kunt u contact opnemen met Carloes Pollemans, mb@nen.nl.

Direct aanmelden