Inspectie & Handhaving Bouwtoezicht door adviesbureaus en gemeenten

Datum: 7-3-2019
Locatie: Gouda
Kosten: Bedrijfsleden € 2.305,-- excl. btw. Niet bedrijfsledenprijs: € 2.710,-- excl. btw.

Een goede interpretatie van het bouwproces tijdens voorbereiding en uitvoering
Toezichthouders op de bouw moeten erop toezien dat op de bouwplaats veilig en op basis van de actuele normen wordt gebouwd. Handhaving is hierbij belangrijk. Er moet met name een goede interpretatie plaatsvinden van vermeende of potentiële gebreken en geconstateerde afwijkingen van tekeningen en/of vergunningen. De cursus is gebaseerd op de diverse disciplines van de uitvoerende bouw en gaat deels over de regelgeving en deels over het veilig construeren en bouwen in de praktijk. Het belangrijkste is dat je voldoende kennis hebt voor een goede interpretatie van het bouwproces tijdens de voorbereiding en de uitvoering op de bouwplaats. De cursus is ontwikkeld door COBc/VBWTN, met medewerking van de Betonvereniging.

Cursus Informatie
Cursusduur: 10 bijeenkomsten van ca. 4 uur
Startdatum: donderdag 07 maart 2019
Plaats: Gouda
Bedrijfsledenprijs: € 2.305,-- excl. btw.
Niet bedrijfsledenprijs: € 2.710,-- excl. btw.
Functioneringsniveau: mbo
Kenniseenheden: 18