Online open dag BV / BmS Opleidingen

Datum: 11-4-2022
Starttijd: 19:00:00
Eindtijd: 20:15:00
Locatie: Online
Kosten: gratis

Op 11 april organiseert de BV/BmS Opleidingen een online open dag voor geïnteresseerden die zich verder willen ontwikkelen binnen het vakgebied Constructief Ontwerpen. 

Constructief Ontwerpen BV/BmS 
Ben jij op dit moment werkzaam binnen het vakgebied Constructief Ontwerpen en wil jij je verder ontwikkelen tot Constructeur? Wil jij dit kunnen combineren met jouw werk? Dan is de 3-jarige opleiding Constructief Ontwerpen BV/BmS wel iets voor jou!

De driejarige deeltijdopleiding Constructief Ontwerpen BV/BmS is het summum op het gebied van beton- of staalconstructies in bouwkundige of civiele-infraconstructies. Door het werkveld wordt deze opleiding bijzonder gewaardeerd vanwege de combinatie van theorie en praktijk. In de opleiding leer je op geïntegreerde wijze een goede en veilige constructie te ontwerpen. Je maakt keuzes op basis van technische uitvoerbaarheid, materiaalsoort en economische haalbaarheid. Het ontwikkelen van constructief inzicht krijgt tijdens de opleiding continu aandacht. Een ideale opleiding waarin werken en studeren worden gecombineerd.

Het programma omvat twee gelijkwaardige afstudeerrichtingen, staal en beton. De afstudeerrichtingen zijn qua opzet en curriculum identiek, met uitzondering van de specialisatie beton of staal. Een belangrijk voordeel hiervan is, dat de ondersteunende vakken (toegepaste mechanica, dynamica, wiskunde, funderingstechniek) voor beide richtingen gelijk zijn. Een belangrijk element van de opleiding is het afstuderen. Voor het afstuderen moet de student een constructie ontwerpen, berekenen en detailleren en dit afstudeerwerk verdedigen voor de examencommissie.

Programma Online Open Dag BV/BmS opleidingen 

19:00 uur   Algemene introductie van de opleiding door de opleidingsmanager

19:15 uur   Ik heb er nog iedere dag plezier van in mijn werk, alumnus  van de opleiding

19:25 uur   Combineren van leren en werken: student uit de opleiding

19:35 uur   Proefles: Constructief Ontwerpen door lector

19:50 uur   Belangrijk om te weten!

20:00 uur   Vragen

20:15 uur   Afsluiting

Wij wensen je alvast veel plezier tijdens onze online open dag! 

Wil je meer informatie? 

Mail naar  info@bvbms.nl of kijk op onze website www.bvbms.nl. 

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden: Aanmelden

Direct aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.