LANCERING KENNISPORTAAL CONSTRUCTIEVE VEILIGHEID


 

 

Handleiding voor de dagelijkse bouwpraktijk

Vooraankondiging

 

LANCERING KENNISPORTAAL CONSTRUCTIEVE VEILIGHEID

WOENSDAG 27 JUNI 15.00 – 18.00 UUR

MOVARES, DAALSEPLEIN 100, 3511 SX UTRECHT

 

 

Eind 2017 is door een aantal zeer betrokken personen uit de branche het initiatief genomen de bestaande kennis en ervaring om te komen tot constructief veilige constructies te bundelen en interactief te ontsluiten voor alle betrokkenen in het bouwproces. Een werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers van opdrachtgevers, opdrachtnemers, adviseurs, toeleveranciers, etc. heeft met veel enthousiasme hard gewerkt aan het Kennisportaal Constructieve Veiligheid. Het resultaat mag er zijn. Voortbordurend op het Compendium Constructieve Veiligheid uit 2008 is de informatie gemoderniseerd en is ook ingespeeld op de ontwikkelingen van de voortgaande digitalisering van de bouw, de ontwikkeling van de Veiligheidsladder, enz.

Het Kennisportaal wordt op 27 juni op feestelijke wijze gelanceerd. De middag begint om 15.00 met een ontvangst. Om 15.30 uur start het formele programma met een aantal vooraanstaande sprekers en de lanceringshandeling. Op dit moment zijn nog niet alle details beschikbaar. Om 17.00 uur wordt dit onderdeel afgesloten en kunnen we elkaar op informele wijze ontmoeten. Plaats van samenkomst is het centraal gelegen hoofdkantoor van Movares, Daalseplein 100, 3511 SX Utrecht

U bent van harte welkom op deze bijeenkomst. De deelname is gratis en u kunt zich aanmelden via de site van Bouwen met Staal via ctrl+klk op deze link. Schrijft u zich nu in. Gezien het maximum aantal bezoekers, wordt aangeraden u zo spoedig mogelijk aan te melden.

Tot 27 juni bij Movares in Utrecht

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.