Cursussen en opleidingen najaar 2019

Wie oude kennis koestert en voortdurend nieuwe vergaart, mag een leraar van anderen zijn.' In het najaar staan weer diverse docenten te trappelen om hun praktijkkennis door te geven aan anderen. Er zijn bestaande cursussen en opleidingen die elk jaar terugkeren. Maar er zijn ook nieuwe cursussen die kersverse kennis bevatten die direct is in te zetten in onderhanden bouwprojecten.

Volgend uit het boek Hallen wordt in oktober en november een geheel nieuwe cursus gegeven, namelijk de cursus Hallenbouw met een groot aantal specialisten als docent. Bert van Beek vertelt over de geactualiseerde NEN-EN 1090-2 op 9 oktober (voor mensen die deze fabricagenorm wel kunnen dromen en alleen de verschillen met de oude versie willen weten) en op 7 november (voor cursisten die nog niet zo bekend zijn met deze norm). Nieuw is ook de cursus Contractmanagement, een praktische cursus die speciaal is ontwikkeld voor staalbouwers.

Voor al deze opleidingen en cursussen ontvangt u kennispunten voor het Constructeursregister. Naast deze betaalde cursussen en opleidingen, biedt Bouwen met Staal ook kostenloze evenementen, zoals de Nationale Staalbouwdag. Hopelijk tot ziens bij één van deze cursussen

Meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.