Inschrijving Dag van de Constructeur geopend!

Op donderdag 14 mei organiseren we de 2e editie van de Dag van de Constructeur in Utrecht samen met Cement en YouCon. We hebben ervoor gekozen dat de Dag van de Constructeur dit jaar een volledige dag wordt. Zo spelen we in op de feedback van deelnemers en partners. Meer ruimte voor elkaar ontmoeten, met elkaar verbinden en netwerken met constructeurs. En de inschrijving is vanaf nu geopend!

Het overkoepelende thema is: zichtbaar vakmanschap. Dit thema zal nader worden uitgewerkt in alle plenaire- en deelsessies. De Dag biedt zo iets voor alle constructeurs: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper of toetser tot projectleider en directeur, uit het bedrijfsleven en de overheid.

We zijn verheugd nu al de eerste keynote spreker te kunnen aankondigen: Prof. Dr. Ir. Marjolein van Asselt, hoogleraar “Risk Governance” aan de Universiteit van Maastricht en Raadslid van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid die binnen de OvV verantwoordelijk is voor het rapport ‘Bouwen aan Constructieve Veiligheid”. Ook in de parallelsessies zullen de verbetervoorstellen naar aanleiding van dit rapport uitgebreid aan de orde komen.

Blijf de berichtgeving volgen, binnenkort meer nieuws over de andere keynotes.

Natuurlijk worden ook de Constructeur van het Jaar en het Talent van het Jaar weer bekend gemaakt. De twee Talenten van 2019 Koen van Doremaele en Patrick van Dodewaard, krijgen eveneens het podium.

Omdat we er dit jaar voor hebben  gekozen  er een volledige dag van te maken, kunt u rekenen op nog meer inhoud en interactie. En deelname levert maar liefst 3 KE/PE punten op voor het Constructeursregister.

Mis dit niet en schrijf u nu alvast in via www.dagvandeconstructeur.nl!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.