Nieuw studiejaar gaat van start!

Wilt u de kennis/kunde binnen uw organisatie vergroten of uzelf verder ontwikkelen in de bouw? Dan is nu het moment om zich te verdiepen in de opleidingen van komend studiejaar.

Dit najaar starten weer onze de 5 opleidingen:
06-09-22 B-Module (MBO-wiskunde) (4 dagen vooropleiding)
19-10-22 Staalbouwkundig Detailleren (MBO-niveau) (1 jaar)
11-10-22 Staalbouwkundig Tekenaar/Constructeur (post-MBO niveau) (2 jaar)
30-08-22 Beton- en Staalconstructies BV/BmS (HBO-niveau)(1 jaar)
30-08-22 Constructief Ontwerpen BV/BmS (Master-niveau)(3 jaar)
 

Staalbouwkundig detailleren
Deze opleiding is bedoeld voor diegenen, die nog niet of sinds kort werkzaam zijn in de staalconstructiebranche. De deelnemer die Staalbouwkundig detailleren BmS met goed gevolg heeft doorlopen, is in staat zelfstandig werktekeningen te maken van bouwkundige en civiele constructies.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding Staalbouwkundig detailleren.
 

B-Module
Met deze korte opleiding worden MBO-ers op constructief MBO-niveau gebracht met betrekking tot de vakken mechanica en wiskunde. De opleiding geeft  toegang tot de tweejarige opleiding Staalbouwkundig tekenaar/constructeur BmS.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding B-Module.
 

Beton- en Staalconstructies BV/BmS

Leren om zelfstandig constructie-berekeningen te maken, dat is het doel van deze opleiding. Het lesprogramma bestaat voor ca. 75% uit algemene vakken (bijv. mechanica en construeren algemeen: beton, staal en hout) en voor ca. 25% uit staalgebonden vakken.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding Staalconstructies.
 

Constructief Ontwerpen BV/BmS

Zelfstandig ontwerpen en berekenen, daar draait het om bij deze opleiding. Het ontwikkelen van constructief inzicht staat centraal. Het afstuderen bestaat uit het ontwerpen, berekenen en detailleren van een staalconstructie.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding Constructief Ontwerpen BV/BmS.

Staalbouwkundig tekenaar/constructeur

Deze opleiding leidt op tot een volwaardige staalbouwkundig tekenaar/constructeur met een goede theoretische onderbouwing. Geslaagde deelnemers kunnen de functie van (assistent)-groepsleider vervullen en behoren tot de ervaren tekenaar/constructeurs van een bedrijfs-, teken- of ingenieursbureau. Het eerste jaar is algemeen vormend. In het tweede jaar ligt de nadruk geheel op het ontwerpen en berekenen van staalconstructies.

Klik hier voor meer informatie over de opleiding Staalbouwkundig tekenaar constructeur.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.