Jaarcongres Evenementenveiligheid

Datum: 19-11-2020
Starttijd: 9:00:00
Eindtijd: 16:15:00
Locatie: Het Cultuurgebouw in Hoofddorp
Kosten: € 335,- p.p. (excl. btw)

Bent u er ook (weer) bij?

Op donderdag 19 november 2020 vindt het Jaarcongres Evenementenveiligheid in Het Cultuurgebouw in Hoofddorp plaats. Gelet op de Coronacrisis en de maatregelen die daarmee gepaard gaan, doen we er uiteraard alles aan om u het congres veilig te laten bezoeken. Zo voert onze samenwerkingspartner Event Safety Institute bij het Cultuurgebouw een capaciteitsanalyse uit op basis van de 1,5 meter richtlijn. Door deze richtlijn zijn er dit jaar beperkter plaatsen beschikbaar. Wilt u erbij zijn, schrijf u dan tijdig in.

Veiligheid op evenementen en drukke plaatsen na de Coronacrisis
De Coronacrisis heeft de evenementenwereld totaal op zijn kop gezet. Wat kunnen we ervan leren en hoe pakken we de draad weer 'veilig' op? Met tal van deskundigen en praktijkexperts zullen we deze vragen aan de orde stellen.

Tevens kijken wij naar de andere 'lopende' uitdagingen die er, ook na de Coronacrisis zullen zijn rond de veiligheid van evenementen. Zo hoort u hoe Frank Paauw, Politiechef van Amsterdam, en Tijs van Lieshout, Directeur Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland/Commandant Brandweer Amsterdam-Amstelland, aankijken tegen de vraag hoe om te gaan met de grenzen van evenementen voor de hulpverlening en de uitdaging om nog voldoende inzet van politie en beveiliging te kunnen garanderen. 

Praktische en informatieve deelsessies
Maak uw keuze uit ons gevarieerde aanbod aan workshops en interactieve sessies op het gebied van onder andere:

  • Evacuatie van evenementen en drukke plaatsen;
  • Gebruik van simulatiesoftware bij het bepalen van de capaciteit en aanpassingen in de opzet en inrichting van evenementen;
  • Evenementenbeleid 2.0 met nieuwe thema’s als duurzaamheid en leefbaarheid;
  • Juridische consequenties van afgelastingen;
  • Lessons learned crowd management bij de Parade van Kerststad Valkenburg.

1,5 metersamenleving
Ook in de 1,5 metersamenleving gaan we van het Jaarcongres een mooie en vooral ook veilige dag maken. Dit congres mag u als vergunningverlener, medewerker veiligheidsregio, hulpverlener of event professional niet missen!

Bent u erbij op 19 november?
De inschrijving is geopend en we hopen dat we u (ook) dit jaar mogen verwelkomen. Inschrijven kan via de knop bovenaan deze pagina. Wilt u 2 personen of meer tegelijk inschrijven (vanuit één organisatie)? Dan kunt u gebruik maken van de groepskorting.

Heeft u een vraag over uw inschrijving, neemt u dan contact op met opleidingen@sdu.nl, zodat wij u kunnen helpen uw inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Direct aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.