Dag van de BOA gaat online!

Datum: 7-12-2020
Starttijd: 9:30:00
Eindtijd: 15:15:00
Locatie: Online
Kosten: € 135,00

Als geen ander weet u wat de impact is van de coronacrisis op het dagelijks leven. Het is ook vanwege de Coronamaatregelen dat we dit jaar de Dag van de BOA online organiseren. Zo is het voor u niet alleen een leerzame en informatieve dag, maar ook nog eens een veilige.

Coronawet en de (handhavings)praktijk
Als handhaver staat u in deze coronacrisis in de frontlinie en als geen ander heeft u te maken met de coronamaatregelen.  De maatregelen volgen elkaar snel op, des te belangrijker is het dat u goed op de hoogte blijft van wat wel en wat niet mag.

Noodrecht-specialist Adriaan Wierenga geeft u op heel praktische wijze inzicht in de gevolgen van de maatregelen voor de handhavingspraktijk. Wat wordt er nu precies verboden en wat niet (meer)? Wanneer we terugkijken op de afgelopen maanden, kunnen we dan al iets leren van uitspraken van rechters?

Informatie en interactief
Ook al gaat de Dag van de BOA online, het blijft een interactieve en informatieve dag. Denkt u bijvoorbeeld aan:
 

  • Een interview met Marc Wesselius, Direct Toezichthouder BOA’s Politie Eenheid Rotterdam
  • Korte interviews  en vlogjes van en met BOA’s
  • Vijf interactieve sessies die u allemaal volgt (u hoeft dus geen keuze te maken)

Op dit moment werken we met onze partners hard aan het samenstellen van de sessies. Deze zullen we de komende weken bekendmaken.

Kijkt u live mee of in uw eigen tijd?
De hele dag wordt maandag 7 december a.s. live uitgezonden vanuit een studio. U heeft de mogelijkheid om de dag live mee te kijken. Mocht het u beter uit komen om het hele of een deel van het programma op een ander moment te kijken, dan kan dat ook. Na afloop van de live uitzending wordt het programma in delen aan u beschikbaar gesteld.

Een veilige Dag van de BOA
Ook tijdens deze online editie, maken we van de Dag van de BOA een mooie en vooral veilige 15e editie. Deze dag mag u als BOA, teamleider, toezichthouder, docent/coördinator bij een onderwijsinstelling of collega van de Politie niet missen! Tientallen vakgenoten schreven zich al in. Bent u er ook bij?

Heeft u een vraag over uw inschrijving of het online deelnemen? Neem dan contact op via opleidingen@sdu.nl. Onze collega’s staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

Direct aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.