Dag van de BOA

Datum: 8-6-2020
Starttijd: 9:00:00
Eindtijd: 16:30:00
Locatie: Reehorst, Ede
Kosten: Zie website

Op maandag 8 juni organiseert Sdu de feestelijke 15e editie van de Dag van de BOA. Een dag speciaal door en voor BOA's, teamleiders en toezichthouders. Kortom de dag die u niet mag missen.

15e editie, viert u dit feestje met ons mee?
Met de 15e editie hebben we een jubileum te vieren en we nemen u mee in ons feestje. Zoals u gewend bent biedt de dag u interessante sprekers en vele praktijkvoorbeelden. De komende weken maken wij steeds meer bekend van het programma, dus houd onze site in de gaten!

Mooie beursvloer voor onze partners
Ook deze editie bieden we weer een mooie beursvloer waar onze partners u meer vertellen over hun producten, diensten en ervaringen. Laat u verrassen met al het leuks dat we voor u in petto hebben om ons jubileum te vieren. 

Verschillende inschrijfmogelijkheden
De inschrijving is geopend en we hopen dat we u (ook) dit jaar mogen verwelkomen. Inschrijven kan via de knop bovenaan deze pagina. Bekijk hier alle tarieven.

Wilt u 5 personen of meer tegelijk inschrijven (vanuit één organisatie)? Neemt u dan contact op met opleidingen@sdu.nl, zodat wij u kunnen helpen uw inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen.  

Wij gaan van 8 juni a.s. een feestje maken. Viert u dit feestje met ons mee?

Direct aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.