Congres Handhaving en Gedrag

Datum: 28-9-2021
Starttijd: 10:00:00
Eindtijd: 14:30:00
Locatie: Online

Het programma Handhaving en Gedrag organiseert elke 2 jaar een landelijk congres om wetenschap en praktijk met elkaar te verbinden. Het congres is dé plek waar inspecteurs, handhavers, beleidsmakers, beleidsmedewerkers en wetenschappers elkaar ontmoeten. Waar de laatste gedragswetenschappelijke inzichten en de thema’s van morgen gedeeld worden.

De 10e editie van het congres is op dinsdag 28 september van 10.00 tot 14.30 uur. Door de coronacrisis vindt het congres dit jaar geheel digitaal plaats.

Programma

Tijdens een ronde tafel-sessie praten onderzoekers de deelnemers bij over hun recente wetenschappelijke bevindingen van het onderzoek dat zij in opdracht en onder begeleiding van het programma Handhaving en Gedrag hebben uitgevoerd. Daarnaast kunnen deelnemers in verschillende subsessies actief meedenken over handhavingsvraagstukken die nu onderzocht worden. Ook geeft een meeslepende keynote-spreker acte de présence en is er tijdens verschillende koffiemomenten genoeg tijd om vakgenoten te ontmoeten en digitaal bij te praten.

Save the date

Wil je hét congres waar wetenschap en praktijk met elkaar verbonden worden niet missen? Zet het dan nu alvast in je agenda. Het volledige programma en de mogelijkheid om in te schrijven volgen binnenkort.

Direct aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.