BWT-app toezicht en handhaving officieel van start

Tijdens het congres van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht op 8 oktober 2020 is de BWT-app voor toezichthouders en handhavers bouw gelanceerd.

De start van de BWT-app paste goed bij het thema van het online congres; Verbonden op veilige afstand. De app draagt bij aan de verdere professionalisering van het vakgebied toezicht en handhaving bouw.

De BWT-app is ontwikkeld door en voor medewerkers van gemeenten en omgevingsdiensten, zodat zij kennis en ervaringen gemakkelijk kunnen delen. Naast toezichthouders en handhavers bouw is de BWT-app ook bedoeld voor onder meer juristen, beleidsmedewerkers die actief zijn in het vakgebied.

Zeker in deze tijden van Corona waar we zo veel op afstand werken is de app een zeer positieve en welkome extra tool. Zo kunnen gebruikers sparren met collega’s van andere gemeenten en omgevingsdiensten. Daarmee kan de kennis van een grote groep collega’s worden benut door vragen te stellen in een van de forumgroepen.

Het biedt een laagdrempelige manier om goede voorbeelden te delen en collega’s snel te vinden. Ook het laatste nieuws over wetswijzigingen en andere ontwikkelingen in het vakgebied is hier te vinden.

De BWT-app maakt onderdeel uit van het Platform toezicht en handhaving waar ook online trainingen, e-learning, webinars en ‘live’ trainingen, workshops en congressen (zodra dit weer is toegestaan ivm corona) en andere informatie zijn te vinden.

Voor vragen over de BWT-app en het platform toezicht en handhaving BWT kunt u een e-mail sturen aan info@bwtinfo.nl of u kunt bellen met de projectleider van het Platform toezicht en handhaving BWT, Anton Wolthuis op telefoonnummer 06-16964461.

Datum: 8 oktober 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.