VBWTN cursus BENG NTA 8800 voor plantoetsers en toezichthouders

Voor de leden van de Vereniging BWT Nederland biedt de vereniging in samenwerking met Envire een praktische cursus BENG NTA 8800 voor plantoetsers en toezichthouders aan.

Hoe om te gaan met leren en opleiden tijdens de lockdown, is een van de vragen die de vereniging BWT bezig hield. Immers, samen in een klaslokaal bijeenkomen kan voorlopig niet. Tegelijkertijd moeten wij ons als plantoetsers en toezichthouders goed voorbereiden op nieuwe bouwregelgeving die wij in ons dagelijks werk tegenkomen zoals in dit geval de BENG die op 1 januari in werking is getreden.. 

De vereniging BWT biedt daarom samen met Envire Omgevingsopleidingen de e-learning BENG aan voor een zeer scherp tarief. Met 6 digitale lessen bestaande uit onder andere interactieve filmpjes van 6 keer 20 minuten leert docent Gelly Sehat jullie alle ins-en outs van de BENG. Onderstaand treffen jullie het programma aan:

 • Inleiding BENG
 • Regelgeving en nieuwe rekenmethode BENG: NTA 8800
 • BENG 1 indicator
 • BENG 2 indicator
 • BENG 3 indicator
 • TO juli getal
 • Praktijkvoorbeelden

Na iedere aflevering/les zijn er vragen die je kan beantwoorden over de BENG. De cursus is zo opgezet dat deze zowel voor toetsers als toezichthouders interessant is. Na afloop ontvang je een certificaat. Ook is de docent beschikbaar voor eventuele vragen over de materie, dus als je er niet uitkomt is er hulp op afstand. Bekijk hier de trailer om een beeld te krijgen van cursus: https://www.youtube.com/watch?v=b2Pp5bEHy5w 

Het voordeel is dat je kan leren in je eigen tempo en gewoon vanuit je eigen werkplek thuis of op kantoor. De cursus is zo opgezet dat het aantrekkelijk is om te volgen, en je in één lesdag in staat bent de werkzaamheden rond de BENG als toetser en toezichthouder uit te kunnen voeren.

Envire geeft de leden van de vereniging BWT korting, en ook de vereniging geeft daarbovenop nog een korting zodat deze cursus kan worden gevolgd voor het zeer aantrekkelijke tarief van € 190,- per deelnemer. (normale prijs is € 250,-)

Wil je deze cursus volgen? Stuur dan je gegevens:

 • Voornaam
 • Achternaam
 • Naam organisatie (gemeente, Omgevingsdienst, Gemeenschappelijke regeling, of persoonlijk lidmaatschap)
 • Emailadres
 • Telefoonnummer

 

Naar info@bwtinfo.nl met als onderwerp: BENG cursus

Zodra wij je aanmelding hebben sturen wij dit door naar Envire, en ontvang je de gegevens om de training op de voor jouw passende datum/tijd te volgen.Na het geheel volgen van de cursus en het beantwoorden van de vragen ontvangt de deelnemer een certificaat BENG-NTA8800.

Over Envire

Envire is in december 2020 van start gegaan als hét vernieuwende opleidingsinstituut voor omgevingsopleidingen. Ons doel is om leren op een leuke en interactieve manier aan te bieden. Dit doen wij door interactieve lessen, online en fysiek, middels de laatste technieken en waar mogelijk gebruik maken van virtual reality en augmented reality. Daarnaast borgen wij permanente educatie in ons hele cursus aanbod. Envire beoogt de nieuwe 'Netflix-opleider' van de bouw te worden.

Er is een start gemaakt met een serie van online cursussen zoals de BENG, Wkb (volgt eind januari), Omgevingwet en de overgang van het Bouwbesluit naar BBL (volgen eind Q1, begin Q2). De cursussen kunnen los worden gevolgd, of je kan een jaarabonnement afsluiten waarbij je vier cursussen per jaar kan volgen voor het aantrekkelijke tarief van €450,- exclusief BTW per jaar. Het grote voordeel hiervan is de borging van permanente educatie door middel van oefenvragen gedurende het jaar. Zo blijf je leren en blijft de stof beter hangen. Ook zijn eventuele wetswijzigingen inclusief, en daar waar nodig zullen wij nieuwe content maken zodat de BWT-er altijd op de hoogte is van de recente ontwikkelingen. Alle cursussen kunnen ook incompany worden verzorgd en in de nabije toekomst komen wij ook met een aanbod van interessante opleidingen voor BWT. Envire maakt leren geweldig!

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.