De inschrijving voor het jaarcongres van VBWTN 2022 is geopend.

Op donderdag 6 oktober 2022 organiseert de Vereniging BWT Nederland weer haar grote jaarcongres voor en door iedereen die betrokken is binnen het brede vakgebied van het Bouw- en Woningtoezicht. Dit jaar doen wij dit in samenwerking met de VKBN (Vereniging KwaliteitsBorging Nederland) die ook de afgelopen edities al hebben geparticipeerd in ons congres, maar dit jaar nog nadrukkelijker aanwezig zullen zijn op de bedrijvenmarkt en binnen het programma van ons jaarcongres.

Dit jaar wordt het jaarcongres wederom gehouden in de prachtige accommodatie "De Heerlickheijd van Ermelo" in Ermelo. Deze mooie en ook schitterend gelegen congreslocatie mag inmiddels wel worden gezien als de thuislocatie voor ons jaarcongres, maar dat is ook mede omdat deze locatie ook zeer gewaardeerd wordt door de deelnemers en participanten.

Het thema van dit jaar is: “Klaar voor het fluitsignaal”. Waarbij de lange onzekerheid over de invoeringsdatum van de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging ons veel tijd heeft gegeven voor voldoende trainingsuren, maar nu de inwerkingtreding per 1 januari 2023 snel naderbij komt het nu echt aan komt op een goede ‘Warming Up’. Zijn we er straks echt klaar voor als we van start gaan op 1 januari is hier de uitdaging waar we voor staan.

Binnen dit 19e jaarcongres van de Vereniging BWT Nederland staat ook net als vorig jaar het samenwerken aan een nog betere kwaliteit weer centraal. Samenwerking tussen alle actoren in de bouw, maar ook met de kwaliteitsborgers die samen met ons moeten staan voor een goede bouwkwaliteit in ons land. Verder staan onderwerpen als verduurzamen, conceptueel bouwen, de complexiteit van de bouwregelgeving in relatie tot normering en het efficiënt en effectief werken onder de Omgevingswet op het programma.

Het programma en inschrijven kan op de congrespagina

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.