Agenda

Bijeenkomst Platform Grote Gemeenten op 8 februari in Almere

08-02-2018

Hierbij de agenda voor het Platform Grote Gemeenten op 8 februari in Almere. Zoals je in de agenda kunt lezen willen we graag starten met het leren van elkaars beste voorbeelden in procesverbetering van het vergunningenproces. Inschrijven kan hier In Almere hebben we afgelopen jaar onze handen vol gehad aan het in goede banen leiden van de enorm toegenomen bouwproductie. In 2018 willen we een verdere kwaliteitsslag maken inzake de inhoudelijke behandeling en het contact met de klant. Natuurlijk zijn wij daarin al druk bezig om zelf het wiel uit te vinden. We willen hierbij echter graag van ons netwerk gebruik maken. We nodigen jullie daarom uit om de voorbeelden waar je trots op bent, waar je iets voor de aanvragers of juist inhoudelijk goed geregeld hebt met ons te delen. Wij verzamelen alle input en zorgen dat deze 8 februari beschikbaar is om te bespreken en van elkaar te leren.

Lees meer

Voorjaarsbijeenkomst 2017

11-05-2017

De voorjaarsbijeenkomst 2017 is op donderdag 11 mei 2017 in Eindhoven

Lees meer

Najaarsbijeenkomst 2016

22-09-2016

Voor de najaarsbijeenkomst ontvingen de deelnemende gemeenten en omgevingsdiensten begin juni een vooraankondiging. We zijn op donderdag 22 september te gast bij Omgevingsdienst De Vallei in Ede.

Lees meer

Breda 26 november 2015

26-11-2015

Breda is bereid als gastheer van de najaarsbijeenkomst op te treden, die zoals het er nu uitziet zal worden gehouden op 26 november. Platformdeelnemers wordt gevraagd deze datum al vast in hun agenda te reserveren.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.