Bijeenkomst 13 maart 2020

Datum: 13-3-2020
Locatie: Eindhoven

Op vrijdag 13 maart willen wij voor de Platform leden Grote Gemeenten een bijeenkomst organiseren in de gemeente Eindhoven.

We hebben voor deze bijeenkomst al een voorlopige agenda opgesteld, en die bestaat tot dit moment uit de volgende onderwerpen:

• De financiering van VTH-taken in de toekomst met Omgevingswet en Wet kwaliteitsborging voor het Bouwen/ Discussie en opstellen actieplan over een andere vorm van financiering in de toekomst
  • De impact WKB bij invoering gevolgklasse 1, met een kijk op formatie, taakverschuiving en competenties door rolveranderingen.
  • De ervaringen met proefprojecten, en de wijze waarop proefprojecten door gemeenten worden gestimuleerd en begeleid.

Graag horen wij welke andere onderwerpen die in relatie staan tot de WKB volgens u op de agenda zou moeten staan. Onderwerpen voor op de agenda mag u mailen naar annemieke_mulder@vereniging-bwt.nl.

Direct aanmelden