Agenda

Soilmix-wanden

31-10-2018

In één cursusdag up-to-date over Soilmix-wanden: ontwerp, uitvoering en beproeving. Op basis van SBRCURnet publicatie Soilmix-wanden. De cursus vindt plaats op 31 oktober. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Lees meer

COBc congres "De constructeur van de toekomst"

01-11-2018

Op donderdag 1 november is er weer het jaarlijkse COBc congres deze keer in Rotterdam. Het thema van dit jaar is “De constructeur van de toekomst” en rond dit thema hebben wij als congresorganisatie, een boeiend programma vastgesteld. Wij hopen u welkom te heten in "Arminiuskerk ", regio Zuid-West hoopt er samen met u een heel mooie dag van te maken.

Lees meer

Vermoeiing van constructies

06-11-2018

De cursus geeft een overzicht van de vele aspecten van vermoeiing en een complete kennisbasis. Na afloop heb je inzicht in de faaloorzaken en ben je in staat problemen op het gebied van vermoeiing te herkennen en te voorkomen. De cursus vindt plaats op 6, 7, 13, 14, 20 en 21 november. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Lees meer

Kerende constructies van gewapende grond

07-11-2018

Deze cursus is gebaseerd op de recent vernieuwde ontwerprichtlijn CUR198; een praktisch handboek met uitgebreide rekenvoorbeelden. Tijdens de cursus oefen je onder begeleiding met deze rekenmethodes voor bepaling van wapening en inwendige stabiliteit. De cursus vindt plaats op 7 en 8 november. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Lees meer

Nieuwe Eurocode EN 1990: Grondslagen van constructief ontwerp

13-11-2018

Deze eendaagse workshop o.l.v. prof. dr. ir. R.D.J.M. Steenbergen geeft je snel inzicht in de wijzigingen ten opzichte van de oude norm en de consequenties voor de praktijk. De cursus vindt plaats op 13 november.

Lees meer

Symposium Eurocodes

21-11-2018

Op woensdag 21 november 2018 is de jaarlijkse vergadering van de CEN TC250. In 2020 worden de nieuwe Eurocodes van kracht. Dat lijkt ver weg, maar het is zaak om u er tijdig over te laten informeren en op voor te bereiden. Wat betekenen de nieuwe Eurocodes in de praktijk van de constructeur? Laat u bijpraten door de direct betrokkenen!

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.