Regiosessies Wet aanpak woonoverlast

Datum: 26-6-2018
Starttijd: 9:31:00
Eindtijd: 25-6-2018 13:31:00
Locatie: Centrum voor Handhaving en Milieu (CHM),Eendenweg 12, Lelystad

Het CCV hield de afgelopen maanden 8 regiosessies over de Wet aanpak Woonoverlast. In deze sessies werd uitgebreid stilgestaan bij de invoering van de nieuwe wet en wat dat betekent voor gemeenten, corporaties en andere partners in de regio. U kunt zich nu opgeven voor de regiosessie die op 12 juni wordt gehouden in Lelystad. 

Naast de inzet van de gedragsaanwijzing door de burgemeester wordt ook ingegaan op het gebruik van gedragsaanwijzingen, die al ingezet worden door corporaties en rechters bij overlast in huurwoningen.

Doelgroep

De sessies zijn interessant voor medewerkers van gemeenten, woningbouwcorporaties, de politie, het openbaar ministerie, coördinatoren buurtbemiddeling, hulpverleningsinstanties en anderen die direct betrokken zijn bij de in- en uitvoering van de wet in de desbetreffende regio’s.

Data regiosessies

Geef u nu op voor de regiosessie in Lelystad op dinsdag 12 juni 2018. Meer informatie kunt u lezen in de uitnodiging.

Geef u nu op!

Kenniskring

Naast de regionale sessies wordt ook een kenniskring samengesteld met een aantal gemeenten om met het CCV de wet verder uit te diepen en ervaringen uit te wisselen. Deze kenniskring komt een aantal keer samen in 2018 en 2019. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CCV-adviseur Katja Steverink, 06-10447646.

Direct aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.