1published1 3e VBWTN Toezichthouders en Handhaverscongres | Vereniging-BWT.nl

3e VBWTN Toezichthouders en Handhaverscongres

Datum: 25-4-2024
Locatie: de Mauritskarzerne, Nieuwe Kazernelaan 2, 6711 JC Ede
Kosten: Deelname voor gemeentelijke, persoonlijke en geassocieerde leden is gratis.. Niet leden betalen € 200,-- excl BTW

Op donderdag 25 april is het 3e VBWTN Toezichthouders en Handhaverscongres.

Op een locatie met veel historie, namelijk de Mauritskazerne in Ede op loopafstand van het IC station Ede-Wageningen, vindt op donderdag 25 april voor de derde keer het VBWTN congres plaats speciaal voor toezichthouders en handhavers. Na de zeer geslaagde congressen van de afgelopen 2 jaren wordt wederom een zeer praktijkgerichte dag georganiseerd voor toezichthouders en handhavers met onderwerpen die specifiek op hun werk, taak en rol zijn toegesneden. Het programma voor deze dag is wederom samengesteld met toezichthouders en handhavers vanuit diverse gemeenten, met daarbij specifieke inbreng vanuit de Omgevingsdienst Vallei en de gemeente Den Haag.

Zodra het programma bekend is en de inschrijving start zullen wij dit bekend maken op de site.