De inschrijving voor het 3de Toezichthouders en Handhaverscongres VBWTN is geopend

Op een locatie met veel historie, namelijk de Mauritskazerne in Ede op loopafstand van het IC station Ede-Wageningen, vindt op donderdag 25 april voor de derde keer het VBWTN congres plaats speciaal voor toezichthouders en handhavers. Na de zeer geslaagde congressen van de afgelopen 2 jaren wordt wederom een zeer praktijkgerichte dag georganiseerd voor toezichthouders en handhavers met onderwerpen die specifiek op hun werk, taak en rol zijn toegesneden. Het programma voor deze dag is wederom samengesteld met toezichthouders en handhavers vanuit diverse gemeenten, met daarbij specifieke inbreng vanuit de Omgevingsdienst Vallei en de gemeente Den Haag.

Het congres vindt plaats naast het station van Ede in de Mauritskazerne, waarbij in de lunch en na afloop van het congres de deelnemer ook de gelegenheid wordt geboden dit prachtige herontwikkelde gebied te ontdekken.
De onderwerpen zijn bedoeld om de toezichthouder en handhaver praktijklessen te geven, door praktijkervaring te delen, die toegepast kan worden in het dagelijkse werk. Om zo veel mogelijk onderwerpen te kunnen behandelen worden er tijdens de dag drie workshopronden gehouden. Ook zullen de eerste ervaringen rond de Omgevingswet en de meldingsplichtige bouwactiviteit worden gedeeld.  Het programma is bijna rond, en inschrijven kan via www.vereniging-bwt.nl. 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.