De Dag van de Constructeur

Datum: 14-5-2020
Starttijd: 9:15:00
Eindtijd: 18:30:00
Locatie: Utrecht

Kom naar de 2e editie van de Dag van de Constructeur op 14 mei 2020. Het thema dit jaar: 'Zichtbaar vakmanschap'. Het constructeursvak brengt een hoge verantwoordelijkheid met zich mee, het is dus belangrijk om je te blijven ontwikkelen. 

De Dag van de Constructeur, hét kennis- en netwerkevenement voor constructeurs, biedt daartoe volop kansen! Voor iedereen: van starter tot Registerontwerper, van ontwerper tot toetser, van projectleider tot directeur, uit zowel bedrijfsleven als overheid. Deze keer een volledige dag, wat betekent dat er nog meer ruimte is voor inhoud en interactie.

Interessant programma
Het programma begint al aardig vorm te krijgen. De eerste keynote verklappen we alvast: prof. fr. ir. Marjolein van Asselt, hoogleraar Risk Governance aan de Universiteit van Maastricht en Raadslid van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Zij is onder meer verantwoordelijk voor het OVV-rapport 'Bouwen aan Constructieve Veiligheid - Lessen uit instorting parkeergebouw Eindhoven Airport.' Daarnaast diverse interessante deelsessies, die in het teken staan van leren, discussiëren, luisteren, kunnen en doen. Voor elk wat wils dus. Centraal staat het thema ‘Zichtbaar vakmanschap’, met daarbij specifieke aandacht voor constructieve veiligheid. En dat alles in een bijzonder eigentijdse en energieke omgeving: DUS in Utrecht!

Organisator is wederom VNconstructeurs in samenwerking met YouCon en Cement. Deelname levert zoals bekend 3 KE/PE-punten op voor het Constructeursregister.

Direct aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.