Beton Café juni 2024

Datum: 27-6-2024
Starttijd: 14:31:00
Eindtijd: 18:15:00
Locatie: AFAS Theater | Inspiratielaan 3 | Leusden
Kosten: zie website

Duurzaamheidsrapportage CSRD: wat betekent dit voor de beton(bouw)sector? Ontdek het tijdens het Beton Café

Productie, human resources, inkoop of financiën; iedereen krijgt direct of indirect met de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) te maken. Deze Europese richtlijn is sinds het begin van dit jaar van kracht. De (CSRD) moet gaan zorgen voor een transparanter beeld van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat betekent dit voor de beton(bouw)sector? Daarover gaat het in het Beton Café op 27 juni in Leusden.

Beursgenoteerde bedrijven moeten vanaf 2025 volgens de richtlijn CSRD gaan publiceren. Dit jaar wordt daarvoor al de basis gelegd. Maar ook als er in 2024 nog geen verplichting is informatie te verzamelen voor de rapportage, kan je er (in)direct mee in aanraking komen. In deze editie van het Beton Café kijken we vanuit verschillende perspectieven hoe de regelgeving in elkaar zit en in de praktijk wordt toegepast.

Programma

Accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton vertelt hoe de duurzaamheidsrichtlijn in elkaar steekt en wat er wordt verwacht van bedrijven. BAM Infra en Heidelberg Materials delen hoe ze hier als beursgenoteerde organisatie invulling aan geven, evenals een spreker uit de betonmortel industrie. Naast deze bijdragen vindt er ook een actief vraaggesprek plaats tussen de sprekers en het publiek Na deze interactieve sessie sluiten we traditiegetrouw af met een gezellige borrel.

14.30 - 15.00  Ontvangst
15:00 - 17:15  Presentaties & Interactieve sessie
17.15 - 18:15  Netwerkborrel

Direct aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.