Professionele tegenspraak 27 junil

Datum: 27-6-2024
Starttijd: 13:00:00
Eindtijd: 17:00:00
Locatie: locatie nnb (centraal in het land)
Kosten: €250,- ex. BTW voor leden van VNconstructeurs en COBc €325,- ex. BTW voor niet-leden

Organiseer professionele tegenspraak. Dit is één van de aanbevelingen van de Onderzoeksraad voor Veiligheid in haar rapport ‘Bouwen aan Constructieve Veiligheid’. Maar hoe doe je dat dan, constructief tegenspreken? Hoe zorg je voor een effectieve interactie met de opdrachtgever, architect, aannemer, deelconstructeurs, zodanig dat hun wensen kunnen worden gerealiseerd maar tegelijkertijd de constructieve veiligheid is gewaarborgd? Dat is het thema van de serie intervisie workshops die op initiatief van VNconstructeurs en COBc worden gegeven.

In de bouw wordt veel aandacht besteed aan de harde kant aspecten (techniek, planning, uitvoering, budgetten, etc.). Als het erop aan komt hebben zachte aspecten (communiceren, dialoog, houding, gedrag, relativeren etc.) een grote invloed op de resultaten. Professionele tegenspraak is zo’n zacht aspect dat veel positieve invloed kan hebben op de constructieve veiligheid.

In de intervisie workshop Professionele tegenspraak in het belang van constructieve veiligheid behandelen we de kunst van het tegenspreken in de context van constructieve veiligheid.

Deelnemers krijgen de gelegenheid om hun persoonlijke mening en praktijkervaring te delen. Dit doen we centraal in het land (exacte locatie nnb), in kleine groepjes van 4 tot maximaal 12 deelnemers. Bij te weinig of te veel deelnemers schuiven we je door naar een volgende datum en nemen we persoonlijk contact op voor de afstemming.

Workshopbegeleider Menno Pronker faciliteert de dialoog en reikt de deelnemers tips en handvatten aan. Na de workshop zijn de deelnemers bekend met het concept van het constructief tegenspreken en hebben ze handvatten om dit in de praktijk te promoten. Opgedane tips en tools worden als naslagwerk uitgereikt.

Je bent nu niet ingelogd op deze site!
Ben je lid van VNconstructeurs log dan in om korting te krijgen op dit evenement. Log hier alsnog in.

Dank voor je interesse in ons evenement.

Vul hieronder het gewenste aantal tickets in en maak je bestelling definitief door op de knop ‘Bestel tickets’ te klikken. Je kunt daarna per deelnemer contactgegevens invullen zodat we naar iedereen zijn of haar individuele ticket kunnen sturen.

Constructeursregister
Deelname levert 1 KE/PE punt(en) op

Direct aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte.